AquaZoo

De AquaZoo in Leeuwarden is een super leuke activiteit voor het hele gezin, in de buurt van Noardburgum. In dit park met heel veel verschillende en bijzondere dieren kun je met de hele familie gaan genieten van een dagje dierentuin. Lijkt je dit leuk? Lees dan nog even verder en plan je bezoek bij AquaZoo.

Dagje dierentuin in Leeuwarden

Nu denken de meeste mensen bij de naam AquaZoo aan een soortgelijk park als het Dolfinarium. Dit is echter niet het geval. In AquaZoo kun je namelijk echt van alles tegenkomen, van Flamingo’s tot Kangaroe’s. Het is een bijzondere dierentuin op fietsafstand. En ja, wie houdt er nu niet van een dag dieren spotten. Zeker de kleintjes wel. Ontdek de Freek Vonk in jezelf!

Het park is het gehele jaar geopend. Je kunt handige informatie vinden op de website van AquaZoo. Zo kun je goed voorbereidt op expeditie en staat niets je in de weg voor het hebben van een gezellig uitje.

Ben je nog niet moe? Leeuwarden is vlak bij, kun je daar nog winkelen, of een terrasje pakken.

Dus op zoek naar een actief en leuk dagje uit voor het gehele gezin? Wacht dan niet langer en ga naar AquaZoo in Leeuwarden en kom dieren ontdekken.