Boerderij De Omleiding

Je bent in Noardburgum en je wilt wat leuks gaan doen. Wat dacht je van Boerderij de Omleiding? Hier kun je heerlijk met de dieren spelen, kanoën en nog meer doen. Dit is echt een uitje voor de kids en kun je als ouders lekker genieten van je kind(eren) die allerlei activiteiten ondernemen. Klinkt dit als iets leuks? Lees dan nog verder om te zien wat je nu allemaal precies kunt doen.

Lekkere actieve dag op de boerderij

Het is een superleuk dagje uit voor kinderen. Nu hoeft dat niet alleen te gelden voor kinderen, want je kunt ook gaan kanoën op Boerderij De Omleiding. Dit is natuurlijk ook grappig voor tieners en volwassenen. Ook kun je vele spellen spelen en kunnen ze veel teambuilding activiteiten organiseren. Het is dus ook nog eens leuk voor familie dagen of wanneer je met vrienden op pad gaat. Je kunt dus eigenlijk met het hele gezin van alles doen op de boerderij, maar ook met andere en/of grote groepen. Ook kun je allerlei evenementen laten regelen, van bruiloften tot familiedagen. Maak hier van tevoren wel even een afspraak over. Naast dit alles is er ook gelegenheid om wat te drinken en te eten in het boerderijrestaurant. Hier kun je van voor van alles kiezen. Zo kun je gewoon wat gaan lunchen of hapjes bestellen, maar kun je ook gaan BBQ’en. Hier heb je keuze uit vele verschillende soorten BBQ’s, Boeren BBQ, Argentijnse BBQ en nog meer verschillende soorten.

De boerderij bevindt zich overigens net buiten Feanwâlden, een dorpje naast Noardburgum. Dit is relatief dichtbij en met de auto ben je er zo.

Kortom, er is van alles te beleven. En jij kunt dit allemaal meemaken. Maak er een gezellig dagje uit van bij Boerderij De Omleiding!