Elfstedenhal Leeuwarden

Wat is er leuker dan een middagje schaatsen? Persoonlijk denken wij dat dit een erg leuke activiteit is. Dus ben je nu nieuwsgierig, blijf dan even hangen en vind uit waarom jij naar de Elfstedenhal in Leeuwarden moet komen.

Wat hebben we dat schaatsen gemist!

Nu heb je toch de mogelijkheid om heerlijk te gaan schaatsen op een professionele schaatsbaan niet zo ver van Noardburgum. De Elfstedenhal in Leeuwarden is de plek voor jou om dat gevoel weer even terug te krijgen. Zelfs in de zomer! De ijsbaan is namelijk het gehele jaar geopend en toegankelijk voor iedereen. De schaatsbaan waar vele grote schaatsers hun baantjes hebben gedaan en nog steeds doen is dan ook leuk voor de mensen die schaatsfanaat zijn. Je kunt immers op dezelfde baan schaatsen als waar in 2016 het WK allround werd geschaatst. Dit is toch wel heel cool!
Daarnaast heeft de Elfstedenhal ook een ijshockeybaan en een curlingbaan. Hier kun jij ook gewoon gebruik van maken. Bovendien kun je vele partijen en feesten regelen bij de ijsbaan en is het mogelijk om je schaatsen te huren.

Schaatsen in de zomer, kan dat?

Het kan zijn dat je in de zomer naar een van onze vakantiehuizen komt. In de zomer zou je normaal gesproken natuurlijk niet kunnen schaatsen, maar niks is minder waar. In de Elfstedenhal kun je gewoon heel het jaar door schaatsen. Fantastisch toch. Ben je nu in Noardburgum ga dan lekker een middag of avond schaatsen in de Elfstedenhal in Leeuwarden. En dan hopen we jou snel te zien!