Golfclub De Groene Ster

In Noard Burgum op vakantie of de vrije dagen aan het doorbrengen? Waarom dan niet lekker een keertje gaan golfen? Je kunt namelijk dichtbij in Leeuwarden, bij Golfclub De Groene Ster, heerlijk gaan golfen. Benieuwd naar wat er allemaal te vinden is? Lees dan verder om te zien wat deze golfclub allemaal te bieden heeft.

Dagje Golfen in Leeuwarden, wat wil je nog meer?

Golfen is een heerlijke spannende buiten activiteit. De golfbaan is dichtbij, net buiten de stad Leeuwarden en naast het recreatiegebied De Groene Ster. Het is een vrij natuurrijke omgeving met mooie banen, bomen en plassen. De golfclub beschikt over 18 verschillende holes en heeft ook oefen ruimtes. Daarbij kun je als beginnende golfer of iemand die het nog nooit heeft gedaan, een les of lessen volgen. Zo kun je dus ook je golf techniek verbeteren of er zelfs aan beginnen. Ook kun je nog nagenieten op het terras van de golfclub. Hier kun je voor reserveren of je loopt gewoon binnen aan het eind van je golfdag. Ook kun je een golfkarretje huren. Let wel op, als je een golfkar wilt huren/gebruiken dien je van tevoren even telefonisch contact op te nemen met de club. Zo kun je overleggen met de club over hoe of wat.

Voor grote partijen of groepen kun je ook op afspraak genoeg voor elkaar krijgen. Wel adviseren we om in dit geval echt een afspraak te maken en te overleggen met de golfclub zelf. Voor jeugd is er ook genoeg geregeld en kunnen die ook lessen volgen, of gaan ze gewoon meteen mee de banen op. Kortom, er is van alles te doen. Je kunt genoeg holes afgaan bij De Groene Ster en genieten van de omgeving en het bezig zijn. Hier een dagje golfen is dus zeker geen slecht idee.