Het Schwartzenbergerbos in Noardburgum

Ben je een dagen in Noardburgum? Wandel dan eens het Schwartzenbergerbos voor een heerlijke wandeling door de natuur. Je bent op loopafstand van het bos wanneer je je in Noardburgum bevindt. Zo dicht bij en toch zo diep ver weg in de natuur, je kunt het allemaal vinden in het Schwartzenbergerbos.

Mooie omgeving in het bos


Lekker even met de kinderen op pad en in de natuur spelen dat kan ook perfect in dit spannende bos. Of op zoek naar juist een rustig dagje? Ook dan is een boswandeling wel degelijk een optie om te ondernemen als je daar bent. Daarnaast kunt je tijdens de wandeling ook een leuke picknick houden en een mooi plekje zoeken in het bos. Ben je nu juist meer op zoek naar een plaats voor activiteiten? Dat kan ook! s’ochtends even een rondje hardlopen of een goede yogasessie ondernemen, het kan allemaal. Of nog even bij het dierenparkje kijken? Of toch nog even naar de uitkijktoren en over het meer kijken… Nog leuke ideeën nodig? Wat dacht je van een paar fietsen huren of meenemen en de regio en het bos ontdekken. Wellicht een herfststukje maken met alles wat je in het bos kunt vinden en tegenkomen.
Klinkt dit als een leuke locatie om je tijd door te brengen? Ga dan gewoon een dagje of een middagje lekker wandelen of fietsen door het Schwartzenbergerbos en dan hopen we jou te zien in Noardburgum!