Nationaal Park De Alde Feanen

Heerlijk avontuur door de natuur in Friesland, dat kan! Als je bij ons in Noardburgum verblijft kun je, naast vele andere mooie plekken, ook in het Nationaal Park De Alde Feanen door de prachtige natuur lopen of nog mooier varen. Klinkt dit als iets wat jij graag zou willen doen? Lees dan verder om nog meer te weten te komen over het natuurpark.

Niet te ver van je vakantiehuis een natuurpark ontdekken

Het middelpunt van nationaal park De Alde Feanen is het dorp Earnewâld. In de buurt van Earnewâld zijn diverse wandelroutes die je naar vogel kijkhutten en uitzichtpunten leiden. Je kunt hier vogels spotten en prachtige foto’s maken van de schitterende uitzichten. Dit kan al lopend, maar ook met de boot of kano. In het dorp kun je zeilboten sloepen en kano’s huren. Varend kom je op plekken waar je niemand tegen komt en ontdek je de ruimte en schoonheid van het park. Voor een hapje tussendoor kun je terecht bij verschillende terrassen en restaurants in Earnewâld.

Wil je nu nog meer informatie weten over het natuurpark, kijk dan even op de website van It Fryske Gea. Hier vind je alle informatie over het natuurpark zelf. Buiten dit alles, bevindt het natuurpark zich niet zover van het cakantiehuis waar jij in verblijft. Je bent op een kwartiertje rijden afstand van het park. Zo hoef je het ook niet een hele dag te maken en kun je gemakkelijk weer naar huis. Wel raden we het echt aan om lang en goed te genieten van alle pracht en praal van de natuur. Nogmaals er is genoeg te zien en te beleven en we raden het dan ook iedereen aan om eens te gaan kijken in het Nationaal Park De Alde Feanen.