Rootz 69 mode & zo

Als je dan toch in Noardburgum bent is het leuk om jezelf te verwennen? Zeker voor de dames is het heel verrassend om rond te snuffelen bij Rootz 69, en een prachtige outfit samen te stellen.

Rootz 69, wat is er te vinden?

In de grote winkel, midden in het Noardburgum, kun je als vrouw schitterende kleding vinden voor een fatsoenlijke prijs. Bovendien is het natuurlijk grappig om wat mee te nemen van je zomerhuisje. Zo neem je Noardburgum ook weer mee naar huis en heb je er nog een leuk aandenken aan ook. Rootz 69 biedt vele verschillende dingen aan, het gaat om artikelen als: kleding, schoenen en accessoires. Het is allemaal vrij stylish en toch leuk om een keer te hebben gezien. Je zou het misschien ook niet verwachten van deze winkel, maar met meer dan 10 aparte merken die variƫren van bekend naar ietsje minder bekend, hebben ze toch een ruim aanbod. Het gaat om merken als: 10 Feet, Anne Parker, Buena Vista, Corel en nog meer.

Naast dat je lekker kunt gaan shoppen en rondsnuffelen, kun je bij Rootz 69 ook borrelen. Dit kun je doen met je vriendinnen en/of familie en kun je zo onder het genot van een drankje en een hapje gezellig bijkletsen en misschien wat dingetjes passen. Je kunt deze borrel helemaal zelf samenstellen en echt naar jouw hand zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een fotoshoot houden of laat je echt een buffet regelen.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en maken het leuk om een keertje te gaan kijken bij dit kleine maar fijne kledingzaak. Ben je dus in Noardburgum kom hier dan zeker eens een keertje langs.