Wandelroute om de Dobben

Ben jij nu bij ons in Noardburgum en ben je nog op zoek naar een fijne wandelroute? Wat dacht je van een wandeling om de Dobben. Je loopt door mooie natuur en een uitgestrekt gebied. Je geniet dan ook in alle rust van je wandeling. Benieuwd? Lees dan hierbeneden verder voor nog meer informatie over deze wandelroute.

Wat is er te vinden op de wandelroute?

In Friesland hebben we natuurlijk vele wandelroutes. Zo is de wandelroute om de Dobben ook zeker niet de enige. De route bevindt zich op een paar kilometer afstand, je dus eerst daar naartoe moeten zien te komen. Wel is het een mooie wandeling door de natuur, met veel open gebieden met hier en daar wat begroeiing. Nu kun je langs deze route genoeg activiteitenplannen en is het aan jou wat je zou willen doen. Zo kun je gaan picknicken, hardlopen of een speurtocht houden. Dit zijn enkel wat voorbeelden, maar er valt nog veel meer te doen, langs of op de wandelroute om de Dobben. Dit kan natuurlijk met de hele familie, maar ook gewoon lekker met z’n tweetjes bijvoorbeeld.

Naast dat je lekker kunt wandelen en genieten van de natuur is er ook een brasserie in de buurt. Hier kun je lekker wat gaan eten en drinken, met een grote of kleine groep. Overigens kun je hier ook een dierenverblijf vinden waar je als bezoeker eventjes bij kunt gaan kijken. Zeker voor de wat kleinere bezoeker kan dit leuk zijn.

Kortom, genoeg te doen en te beleven. De wandelroute om de Dobben is het zeker waard om te bewandelen. Je kunt ervan alles doen en vinden en dat maakt het leuk om deze activiteit te ondernemen. Loop dan zeker een keer deze wandelroute als je bij ons in Noardburgum bent.